PRODUCTIE  18  -  19  &  20  JANUARI 2019Annie


Annie is een kind van 11 jaar met een bos rode krullen. Ze woont in een weeshuis dat geleid wordt door Miss Hannigan, die uitsluitend op eigen gewin uit is. Annies ouders hadden op een briefje genoteerd dat ze haar zouden komen ophalen. Elke dag hoopt ze dat ze komen opdagen maar dat gebeurt niet.


Annie staat samen met de andere meisjes onder het harde regime van Miss Hannigan. Ze moeten al haar klusjes doen en ’s morgens heel vroeg opstaan om schoon te maken. Wanneer op een dag Grace Farrell, de assistente van miljonair Oliver "Daddy" Warbucks, naar het weeshuis komt, verandert Annies leven drastisch. Grace Farrell komt een kind halen om hem/haar tijdens de kerstvakantie bij Warbucks te laten logeren. Ze kiest Annie.


Ondanks dat hij gerekend had op een jongetje, blijkt het enorm goed te klikken tussen Annie en Warbucks en ze gaan samen op zoek naar Annies ouders. Dit blijkt echter niet zo’n makkelijke klus want het enige dat Annie aan haar ouders bindt, is een zilveren medaillon dat ze bij haar hebben achtergelaten. Tijdens het populaire radioprogramma van Burt Healy doen ze een oproep en loven ze geld uit aan degene die iets meer over de ouders van Annie kan vertellen. Hierop komen er enorm veel koppels over de vloer die beweren dat zij Annies echte ouders zijn.


Miss Hannigan heeft geld geroken en bedenkt samen met haar broer Rooster en zijn vriendin Lily een plan om het geld te pakken krijgen. Rooster Hannigan en Lily doen zich voor als de ouders van Annie maar vallen uiteindelijk door de mand want Warbucks ontdekt dat Annies ouders reeds jaren geleden gestorven zijn. Annie wordt uiteindelijk door Warbucks geadopteerd.

Artistieke leiding

Cast